Om os

TURBANIA

 

Baggrund

 

Turbania er startet sommeren 2018 af mig, Kristine Larsen, som selv blev ramt af Alopecia nogle måneder forinden og i den forbindelse opdagede behovet for nogle lækre og moderigtige turbaner til en ordentlig pris, til kvinder, som lider af hårtab eller skaldethed, hvadenten det er som følge af kemobehandling, alopecia eller andet.

 

Med en baggrund som modelkonstruktør og produktudvikler i den danske modebranche, har jeg udviklet nogle smukke turbaner, som er både klædelige, behagelige og nemme at bruge. De er produceret i Danmark af eksklusive metervarer, som bl.a. er rester fra nogle af de store europæiske modehuse.

 

Mission

 

Det er min mission at levere et produkt, som fremhæver kvinders skønhed, selvom de mangler noget afe eller alt deres hår. Det er en hård proces at gennemgå helt eller delvist hårtab, da mange kvinder forbinder håret med deres kvindelighed og feminitet. Turbania kollektionen består af turbans og hovedbeklædning i særligt udvalgte prints og kvaliteter, som fremhæver de feminine træk og giver farve og nuancer til ansigtet. En turban bliver aldrig en erstatning for håret, men kan i det rigtige design bidrage positivt til et smukt look. 

 

Alopecia er hårdt at gennemgå og kan måske være en kronisk tilstand - men det er en tilstand, ikke en sygdom. Det kan være en stor belastning at se syg ud, når man ikke er det. Til kræftramte kemopatienter, er det til gengæld en mere alvorlig sag. Det er dog min overbevisning at man ikke har brug for at se mere syg ud, uanset årsagen til hårtabet. Derfor mener jeg, at der bør der være alternativer til kemohuer, som fremhæver skønheden, giver værdighed og som man kan bruge med stolthed. 

 

 

Produkterne

 

Der findes rigtige mange smukker parykker på markedet, men det er godt at have nogle alternativer, da det kan være ukomfortabelt at bruge paryk hele dagen. 

 

Hovedbeklædningen er mindst ligeså vigtig som resten af dit tøj og der skal være noget at vælge imellem. Produkterne fra Turbania er smukke og eksklusive, men prisen er fornuftig, så du har mulighed for at skifte mellem flere forskellige designs. 

 

Alle produkter laves i one-size, i kvaliteter som er nøje udvalgte for deres fleksibilitet, således at de passer alle voksne kvinder. Metervarerne er i høj kvalitet, som tåler brug og vask og bevarer det smukke udseende.

 

Der produceres ikke modeller i børnestørrelser til onlineshoppen, men jeg leverer gerne på bestilling. Send en mail på nedenstående formular, så finder vi sammen en løsning.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig eller modtage din bestilling. 

 

Kærlig hilsen

Kristine Larsen

Turbania

SEND EN BESKEDKontakt mig, hvis du vil vide mere om webshoppen eller om hvordan jeg kan hjælpe dig:


kontakt@turbania.dk

 
 
 
 

TURBANIA

kontakt@turbania.dk

 

Øster Farimagsgade 6, 4th

2100 København Ø